2007. okt 12.

Jó volt ez a nap

írta: mrdudo
Jó volt ez a nap

Akko írkálok megin' egyet, és számításaim szerint hosszút... Már ha belejövök az írásba rendesen, mert eddig kb minden szót elgépeltem . Szal! A tegnapi nap végén, azaz utolsó 2-3 órában gyönyörűen kihegyeztema karmaimat Itthon pedig elkértem a Szilvytől a fekete körömlakkot, mert azt hittem vett újat. Aztán kiderült, hogy ez a régi, ami olyan sűrű mint a majdmegmondom micsoda. A balkezemet még csak megcsináltam, de a jobbon már tiszta göcsört lett a festés

Aztán ma Szandra ( a 9.a-ból ) végre elhozta nekem a Távkapcsot, amiért már szinte meg akartam halni Jaajj és ha msot sikerül, akkor meg is nézem!

Aztán folyt.köv. ott, hogy magyarórák. Tegnap is volt, ma is. Irodalom. A Bibliát vesszük. Idegesít. Röviden csak annyi hogy ha "Isten lelke lebegett a vizek felett" és a földet a régiek szerint szilárd égbolt vonta maga alá és az égbolton kívül volt a víz, akkor Isten hol lebegett a vizek felett??? Főleg hogy úgy indítunk hogy volt víz is meg föld is, és utána van csak szó a megteremtésükről... Ez annyira ellentmondásos... Nemtom nem tűnik fel az embereknek???

Jah és ha valaki lemaradt volna a Táltos /Kovács András/ bajai színre lépéséről, ajánlom figyelmébe hétfőn este 8-kor a BajaTV-t!!! Feltétlenül nézzzétek meg, másodlagos ok hogy nagyon humoros ember..friss és ropogós..

Aztán hát ma este... Azaz délután... Bejártunk pár helyet... Kilátó, part, Béla, buszmegállók Meg vmi csarnok mögötti zug Hmm .. Olyan hamar vége lett... Pedig olyan jó volt ... Aztán lenézztem Blackbe, mert Határeset meg még vmilyen koncert volt. Jóérzés volt látni ennyi ismerőst és jóbarátot egyhelyen És be kell hogy valljak valamit Háátt.. őőő.... izzzééé.. azah mettöj lüdeyge

Szólj hozzá