2006. dec 23.

írta: mrdudo

Egy-két karácsonyi sms-nek való.. Egykettőtöl dobtam egy hátast. Nekem a legelső tetszik a legjobban.

2. A télepó meghalt. A karácsonyi szünet elmarad!

3. A világ bármely részén élsz és bárki vagy kívánom, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet ahogyan én neked....

4. Angyalszárnyon pihelebben, Kiscsengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!

5. Csak gyújts meg egy gyertyát, s ha fényénél elmosolyodsz ott vagyok. Ott vagyok, hol a szeretet melege ragyog. Varázslatos ünnepet kivánok!

6. Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sokajándékot, járja át boldogság az egész családot!

7. Hozzon az ég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!

8. Hull a pelyhes dinamit, robbantsuk fel a sulit. Kijönnek a tánárok örülnek a diákok. Van zsákodban mindenjó, kézigránát, géppisztoly jöjj el hozzánk várunk rád kedvesöreg TÉLAPÓ!!! :- )

9. Idén nem csúszik az út, nem fedi fehér hó az országot, beszarnak a rénszarvasok, mire bejárják a szánnal a világot!

10. Lehalkul a város zaja karácsony estére Meglengeti szívünket a kisgyertyák lángja. Kívánom,hogy soha el ne múljon ez a tiszta szeretet. Békés Ünnepet Neked

11. Leszállt egy Angyalka s azt súgta nekem, gondolj ma azokra akik a szívedbe férnek. Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!!!!!

12. ŰŰElőbb utóbb meg kell tudnod. A télapó nem létezik.

13. Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két szarvas húzta, feborította jól megtaposta, le is hugyozta, helyhó halihó, be is szart a télapó.

14. Zöld-fehér ruhában jár a télapó körülállja putonyát sok fradiszurkoló,örökzöld fenyőfán fehérlik a hó,fradi színben fradiszívvel ünnepelni jó...

15. Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :))

16. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a Karácsony!

17. ŰŰMivel nagyon jó barátom vagy,úgy döntöttem kapsz tőlem karácsonyra egy lovat.De mivel csóró vagyok,részletekbentudom adni.Idén egy lófaszt kapsz!

18. Ölelésből és mézből sohasemelég- gondolkozott micimackó. Karácsonykorpedig mindkettőből duplán jár. BoldogKarácsonyt!

19. A szán lerohadt,a rénszarvasok megléptek. A kéménybe szorultam. A bokám bebasztam,a krampuszok kurváznak. Az idén mászkáljon a f...om.üdv: Mikulás

20. Béke pihen mindenlakásban, karácsony érkezik,ünnep a családban! A felnőtt küldetése, hogy mindent megtegyen,hogy még sok Békés Karácsonyunk legyen!

21. Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden nap és óra.Kerülje a bánat örökre el házad,Érjen annyi boldogság,mit ember csak kívánhat!

22. ŰŰHa utánad lopakodik egy fehér szakállas pasi piros szerkóban, ne lepődj meg. Csak én írtam a télapónak, hogy téged akarlak karácsonyra. Happy Mikulást!!

23. A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet!

24. Erdő szélén ezüst fenyő, havasággal büszkélkedő.Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja.Képzeld el, hogy ott állok, és boldogkarácsonyt kívánok!!!!!!!

25. ŰŰElmarad a karácsony. Mária mindent bevallott.

26. Ha a makkodat tűlevél böki, ha a farkadon üveggömb lóg, a zacskódon gyertya viasz csurog, akkor a karácsonyfát "dugod". Boldog Karácsonyt!

27. Ho-ho-ho, itt a télapó! Nem,ez nem a télapó, ez-ez a da-da-dadogó!

28. Ha felnézel az égre, rágondolsz a télre, aszent karácsony este boldogságot tesz le.

29. Ha utánnad lopakodik egyfehér szakállas pasi piros szerkóban ésbeletuszkol egy zsákba,ne ijedj meg!Csakén kértelek téged a Mikulástól karácsonyra!

30. Három napja díszítek, csípje meg a kánya!Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába!Nagyzolni akartam,de látom rosszul tettem,hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!;)

1. Én vagyok a Télapó úgy beb@sztam mint a ló, van zsákomban mindenjó: tampon,bugyi,műdákó. Ne várjatok nem megyek,pornófilmet rendezek.

Szólj hozzá

vicc okosság